Events

6de editie India-EU digitale netwerksessie

Pack4Food is partner in het FoodPackLab2 project en in dit kader willen wij u uitnodigen voor het Global Business Inroads (GBI) online gratis matchmaking event met Indiase bedrijven op 24-25 maart

Network

Pack4Food is partner in het FoodPackLab2 project en in dit kader willen wij u uitnodigen voor het Global Business Inroads (GBI) online gratis matchmaking event met Indiase bedrijven op 24-25 maart: https://www.globaltechinterface.com/en/innovation-partnerships/details/65.

Europese bedrijven kunnen zich op Global Technology Interface® (GTI®) registreren als "Technology Scouter". Gebruik de referentiecode: NASSCOM BSM bij het aanmelden.

Let op: de deadline voor aanmelding is 9 maart 2022.

Global Business Inroads (GBI) werkt samen met het Indiase ministerie van Informatie- en Communicatietechnologie (MeitY) - Govt of India, National Association of Software and Service Companies (NASSCOM) om Europese bedrijven te ondersteunen bij het digitaal inschakelen van hun bedrijven of diensten. Dit is een virtueel netwerkevenement (gratis) om de digitale samenwerking tussen India en Europa te promoten en Europese bedrijven die digitale technologie nodig hebben te helpen om te communiceren met experts van toonaangevende Indiase IT-bedrijven uit de digitale ruimte en om B2B-vergaderingen te organiseren.

Wie kan deelnemen – vanuit Europa:

Grote multinationale organisaties, MKB, de Indiase afdeling van de Europese organisaties, kleine bedrijven/start-ups uit Automotive/Mobiliteit, Energie, Maritiem, Water, Food/Agri, Aerospace, Industrial, BFSI, Pharma, CPG, Retail, Healthcare, Manufacturing Logistiek en andere aanverwante sectoren.

Wie doet mee – uit India:

De Indiase bedrijven met expertise in digitale sectoren zoals - cyberbeveiliging, telecommunicatie, 5G, blockchain, e-commerce, fintech, AR/VR, SAAS, digitale tweelingen, industrie 4.0, softwareontwikkeling, big data-beheer, cloud computing, automatisering, IT-personeel , enz. De lijst met deelnemende Indiase bedrijven vindt u op de volgende link.

Wie

Global Business Inroads

Waar

Online

Wanneer

24 - 25 maart 2022

6th edition India EU digital networking session