Call4projectideas

Value4Pack - Oproep naar projectideeën!


Ben jij klaar om een ​​revolutie teweeg te brengen in de toekomst van voedselverpakkingen? We zijn op zoek naar baanbrekende ideeën die de 4R-uitdagingen van duurzame voedselverpakkingen aanpakken - Refuse, Reduce, Reuse en Recycle - zonder te leiden tot meer voedselverlies of -verspilling. Dit is jouw kans om impact te maken!

Wat zoeken we?

We zoeken naar innovatieve, door de industrie aangestuurde, ideeën voor (samenwerkings)projecten die de 4R'en aanpreken:

Refuse: de verpakking verwijderen

Reduce: Minimaliseer het gebruikte verpakkingsmateriaal.

Re-use: Duurzaam hergebruik van voedselverpakkingen mogelijk maken

Recycle: Verbetering van de recycleerbaarheid van voedselverpakkingen en het gebruik van recyclaat

Waarom meedoen?

• Deel zijn van de verandering: Draag bij aan een duurzame toekomst door innovatieve voedselverpakkingsoplossingen te ontwikkelen.

Zichtbaarheid: dit project brengt uw organisatie en oplossing(en) in heel Europa onder de aandacht

• Verbinden en samenwerken: ontwikkel uw ideeën tot uitvoerbare businesscases die in heel Europa kunnen worden geïmplementeerd en ga in gesprek met diverse belangrijke stakeholders binnen Europa.

Deskundige begeleiding: ontvang professionele ondersteuning bij het aanscherpen van uw business case

• Onderzoek financieringsmogelijkheden

• Upgrade uw netwerk: maak samenwerkingsverbanden met het Value4Pack-partnernetwerk binnen maar liefst 11 Europese landen

Wie kan deelnemen?

• Vernieuwers – aanbieders van oplossingen

• Bedrijven van elke omvang (incl. start-ups)

• Non-profit organisaties

• Onderzoeks- en technologieorganisaties en universiteiten

• Samenwerkende teams

Hoe deelnemen?

Bundel uw krachten met andere innovators, marktleiders en duurzaamheidsexperts. Dien uw projectideeën in via het B2Match-platform van Value4Pack en maak deel uit van de beweging die de waardeketen van voedselverpakkingen hervormt.

Deadline voor indiening: 16 september 2024.

Laten we een revolutie teweegbrengen in de voedselverpakkingen: Refuse, Reduce, Re-use en Recycle voor een betere, duurzame toekomst!

V4 P
EU emblem

“Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or EISMEA. Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them.”

Geschreven doorMona De Smul