Dylan gillis Kdeq A3a Tn BY unsplash

Vacature FostPlus - Re-Use Advisor

De vacature in het kort

Fost Plus is de drijvende kracht achter de recyclage van huishoudelijke verpakkingen in België. Elke dag werken de medewerkers van Fost Plus samen met verschillende publieke en private partners aan een circulaire economie voor huishoudelijke verpakkingen, van de inzameling bij de burger thuis tot de duurzame recyclage in eigen land. Bij de inzameling, sortering en recyclage van verpakkingen is een hele keten van publieke en private partijen betrokken: overheden en afvalintercommunales, ophaalbedrijven, sorteercentra en recyclagebedrijven, producenten en consumenten. Fost Plus is de centrale spil in dit unieke ecosysteem. Alle verpakkingen die ze inzamelen, worden in België of in onze buurlanden tot nieuwe grondstoffen gerecycleerd, waardoor transporten over grote afstanden vermeden worden. Fost Plus levert op die manier ook een mooie bijdrage aan de economische activiteit en tewerkstelling in eigen land.

Fost plus is op zoek naar een Re-Use Advisor om de rol van SPOC (Single Point Of Contact) te vervullen binnen Fost Plus voor preventie en hergebruik. Je werkt op het hoofdkantoor in Evere.

Meer info

Contact

Bezorg je kandidatuur (CV en motivatiebrief) via e-mail aan Anouk Cunha (anouk@insparkle.be), Senior Recruiter bij Insparkle. Heb je nog vragen of wil je bijkomende informatie? Neem zeker contact op met Anouk via e-mail (Anouk@insparkle.be).

Geschreven doorMona De Smul