Nieuw gezicht bij Pack4Food

Onze nieuwe collega, Febronie

Foto
Hoe ben je bij Pack4Food terecht gekomen?

Tijdens mijn studies Multimedia (HBO5), leek het mij slim om wat ervaring op te doen. Zo heb ik administratieve ondersteuning gedaan bij een software bedrijf en bij de bank. Bij dat laatste zat onthaal ook in het takenpakket en dit sprak mij aan. Daarna kwam ik terecht bij een innovatieve VZW voor een tijdelijke administratieve opdracht, dat was iets dat ik graag voor wilde werken. Voor mij is innovatie ook belangrijk. Zelf ben ik niet wetenschappelijk aangelegd, maar het idee om mee te werken aan een betere wereld die steeds verder wordt geoptimaliseerd, is iets waar ik graag deel van wil uitmaken. Daarom solliciteerde ik voor Pack4Food en ben ik hier terechtgekomen.

Wat spreekt je aan bij Pack4Food?

Voedselverpakkingen vind ik interessant en belangrijk. Of je nu elke dag kookt of af en toe eten besteld, bijna alles is verpakt. Daarnaast is voor mij ook de sfeer belangrijk op een job. Een kleiner team is vaak ook hechter en de kans op een ruimer takenpakket is ook veel groter. Ik ben iemand die graag verschillende dingen doet, ik zie mezelf dan ook meer als een generalist.

Wat doe je graag in jouw vrije tijd?

Tijdens het avondeten kijk ik wel graag een serie, vooral luchtige en grappige dingen spreken mij aan omdat dit ontspannend is. Afspreken met vrienden om bordspelletjes te spelen of eens een computerspel spelen, horen ook bij mijn ontspanning. Qua sport doe ik niet veel buiten wandelen en fietsen maar dat vooral in de lente en zomer. Naast wandelen en afspreken met familie en vrienden, kook ik graag.