Damian zaleski R Yyr k3 Ysqg unsplash

Vacature Office Manager

Pack4Food is een samenwerkingsplatform van bedrijven, universiteiten en onafhankelijke organisaties met als doel bedrijven te ondersteunen in hun innovatieproces van voedsel- en drankverpakkingen en verpakkingsprocessen alsook in hun dagelijkse verpakkingsuitdagingen.

Pack4Food vzw werd opgericht in 2005 aan Universiteit Gent en richt zich op de volgende activiteiten: het opzetten en leiden van nationale & internationale collectieve onderzoeksprojecten voor de industrie, het verstrekken van zowel algemene als gepersonaliseerde opleidingen, het verstrekken van vertrouwelijk advies op maat en, last but not least, het aanbieden van een sectoroverschrijdend internationaal netwerk.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een office manager met sterke communicatie skills.

Functieomschrijving

- Je bent het eerste aanspreekpunt van bedrijven en partners en staat in voor de administratieve aspecten zoals boekhouding en loonadministratie

- Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van Pack4Food’s website, social media en mailbox alsook het ondersteunen in het samenstellen van een nieuwsbrief in overleg met collega’s

- Je staat in voor de praktische organisatie en coördinatie van vergaderingen, events, opleidingen en beurzen en indien nodig ben je ook zelf aanwezig voor het onthaal.

- Je coördineert zakenreizen en accommodatie

- Kortom, je wordt de rechterhand van het team

Profiel

- Je bent houder van een diploma in een administratieve richting of gelijkgesteld door ervaring in diezelfde richting met een sterke wil om bij te leren.

- Je hebt zowel mondeling als schriftelijk sterke communicatie skills in het Nederlands en Engels. Andere talen zijn zeker een pluspunt gezien Pack4Food’s internationale netwerk en projecten.

- Je hebt een goede kennis van Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)

- Je bent een enthousiaste en flexibele team player met een can do mentaliteit die snel kan schakelen en zelfstandig werken.

Aanbod

- Een uitdagende deeltijdse functie met veel ruimte voor initiatief.

- Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei op het gebied van office management.

- Een competitief salaris, afhankelijk van je competenties en job ervaring.

- Kantoor gelegen op Campus Coupure (Universiteit Gent), Coupure Links 653 in Gent. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Alle kosten openbaar vervoer worden terugbetaald, fietsenstalling beschikbaar en fietsvergoeding.

- Mogelijkheid om van thuis uit te werken.

- Je komt terecht in een collegiaal, niet hiërarchisch team in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving

Meer info en solliciteren

Ben jij de veelzijdige, gedreven persoon waar we naar op zoek zijn? Stuur dan je CV en motivatie naar Peter Ragaert (peter.ragaert@pack4food.be).

Ook voor verdere vragen omtrent deze vacature kan je mailen naar peter.ragaert@pack4food.be of bellen naar 0472/293793.

Kandidaturen kunnen ingediend worden t.e.m. 15 oktober 2023.

Geschreven doorBrecht Van Der Hoeven